Spoedgevallen
Voor spoedgevallen kunt u altijd terecht in onze praktijk. Als u van te voren belt, kunnen we rekening houden met uw komst.
In geval van spoed kiest u ‘optie 1’ als u ons belt.
Neem in avond/nacht en weekenduren contact op met
Huisartsenpost 024 352 35 79.
Maasziekenhuis Pantein
Dokter Kopstraat 1
5835 DV Beugen
Openingstijden
De praktijk is iedere werkdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.
Van 11:45 tot 13:30 uur en na 16:00 uur zijn wij alleen bereikbaar voor spoedgevallen.
Avond-, nacht- en weekenddienst
Huisartsenpost
De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen uit de regio samen.
Openingstijden
De huisartsenpost is iedere werkdag na 17.00 uur, op zaterdag en zondag en op feestdagen geopend.
Afspraken
Houdt u bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.
HUISARTSENPOST
Maasziekenhuis Pantein
Dokter Kopstraat 1
5835 DV Beugen
tel: 024 352 35 79
- Routebeschrijving: klik hier
Afspraak maken
Spreekuur
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.
Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en eventuele spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.
Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in de agenda.
Visite aan huis
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.
Telefonisch spreekuur
Voor eenvoudige vragen kunt u telefonisch overleggen met uw huisarts. Dat heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen.
Hoe werkt het?
De assistente staat u te woord en kan u vaak direct zelf helpen. Alle gegeven adviezen worden door de huisarts gefiatteerd.
U kunt ook een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur met de huisarts. De huisarts belt u dan op een ander tijdstip terug. De assistente geeft aan binnen welke termijn. Let op dat u een nummer opgeeft waarop u dan ook bereikbaar bent.
Het telefonisch spreekuur is alleen bedoeld voor korte vragen waar geen lichamelijk onderzoek voor nodig is. Voor meer ingewikkelde vragen of het aanvragen van een verwijzing vragen wij u een afspraak op het spreekuur te maken.
Assistenten
Onze assistenten zijn uw aanspreekpunt
De assistenten zijn verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke gang van zaken in de praktijk en verzorgen het contact tussen u en de arts. Ze maken afspraken voor het spreekuur en noteren de aanvragen voor de huisbezoeken. Vaak zullen ze u enkele vragen stellen om de situatie beter in te kunnen schatten. Ze zijn opgeleid om u in een groot aantal situaties goed advies te kunnen geven. Dit advies wordt iedere dag gecontroleerd door de huisarts, zodat u er op kunt rekenen dat u altijd deskundige adviezen krijgt.
Op afspraak kunt u bij hen terecht voor:
- verbinden van wonden
- hechtingen verwijderen
- oren uitspuiten
- suiker- en Hb-controle
- bloeddruk meten
- urine onderzoek (graag voor 11.00 uur urine brengen)
- aanstippen van wratten
- maken van uitstrijkje (in het kader van het bevolkingsonderzoek)
- reizigersadvisering en vaccinaties Reisvaccinatie
- zwachtelen
- tapen van enkels
- gehoortest
- ECG